Burri e surprizon në ditën e dashurisë, gruja vishet nuse: ’Nuk të bëra kurr të lumtur’

14 Shkurt, 18:41

Në një ditë të shënuar si kjo, “Pa Gjurmë” shndërroi skenën në një pistë vallëzimi dashurie. Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe me këtë 14 Shkurt, një propozim për martesë erdhi në ekranin e Report Tv.