Çfarë libri të zgjedhim? Disa sugjerime nga Arta Marku

17 Shtator 2018, 16:15

Gazetarja Arta Marku, njohëse shumë e mirë e librave sugjeron në një intervistë në "Rreze Dielli" , se si të zgjedhim një libër. Sipas saj nuk është e lehtë të gjesh librin e duhur, sidomos kur gjendesh përballë një biblioteke të madhe. Megjithatë është mjaft e rëndësishme , këshillon Marku që pëpara se të blejmë një libër të shohim emrin e autorit, përkthyesit dhe shtëpinë botuese. NË këtë intervistë gazetarja Marku jep gjithashtu rekomandimet e titujve që nuk duhen lënë pa lexuar.

Programe të tjera

Shiko të gjitha