Dëbon grua dhe djalë, përballja mes ofendimeve:E mbaje kycur, vdiqëm… (22 shtator 2023)

22 Shtator, 19:43

E vetme dhe e sfilitur, kjo 53-vjeçare nuk e ka ndalur dot prej vitesh dhunën në familje….. Një tjetër histori gruaje do të na zhvendosi sot në qytetin e Kucovës, pikërisht në familjen Shuli. Natasha Shuli që ditën që u martua dhe u bë nënë, jeta i ndryshoi duke u përballur me gjithcka, nga sëmundja, keqtrajtimi, refuzimi dhe deri tek mohimi. Përballja e parë me sëmundjen ishte kur djali i saj Xhuljano në moshën 6-vjecare shfaqi shënjat e para të ankthit, ku sot në moshë të rritur gjëndja ka agravuar dhe i biri është totalisht i izoluar në shtëpi. Një nënë e re, që shumë gjera nuk i dinte, po bëri gjithcka për shëndetin e të birit. Babai nuk i qëndroi pranë, një njeri agresiv që cdo përgjigje e jepte me dhunë dhe kjo solli më shumë probleme psikologjike tek i Xhuljano. Natasha jo vetëm që nuk e kishte në krah babain e fëmijës, por ai filloi ta ndalojë atw edhe për kurimin e Xhuljanos, duke e cilësuar të birin një djalë dembel. Vitet kaluan dhe djali rritej, por ndryshe nga shokët e tij, vetmia i jepte qetësinë dhe sigurinë. Kjo e shqetësonte nënën, e cila me ato pak para e mjekonte fshetas të të shoqit. Në jetë gjerat filluan t’i vështirsoheshin, pasi Bardhyli pak orë qëndronte me familjen dhe ato orë vetëm debate dhe dhunë. Pjesën më të madhe e kalonte me shokët në kafenetë e qytetit dhe kjo e vriste më shumë në shpirt Natashën. Guximin për ta denoncuar, apo për ti dhënë fund një martese të dështuar nuk e ndërrmori dot. Një vendim që e trëmbte për të ardhmen, një vendim që mund ta linte të vetme dhe askush nuk do e mbështeste. Sot, kanë kaluar shumë vite dhe nuk ka më frikë…. Sot, Natasha është 53-vjec dhe 24 orë i kalon vetëm me të birin… Sot, ajo është e gatshme ta denoncoi burrin dhe ti kërkoi nga një studio televizive divorcing.