Elona dhe Mazhid, agroturizëm në Përmet

23 Korrik 2018, 09:49

Emisioni Veri Jug i Report TV në Ballaban të Përmetit me Elona Bejo nga Tirana dhe Mazhid Alavaz nga Marseja menaxherët e një bujtine dhe ecuaria me agroturizmin

Programe të tjera

Shiko të gjitha