Fasonët në krizë, ngrejnë 'alarmin SOS': Të mundësohen punonjës nga jashtë! Eksperti tregon arsyet: Shqiptarët preferojnë më mirë të jenë të papunë sesa të paguhen pak

24 Korrik, 10:31

Fasonët nuk po gjejnë punonjës. Ky sektor është ndër kategoritë që ka ngritur 'flamurin e kuq' dhe është në krizë sa i përket krahut të punës. Shqipëria është një vend i avantazhuar për zhvillimin e këtij biznesi më së shumti për shkak të krahut të lirë të punës por edhe ky avantazh nuk ekziston më.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha