Gjergj Hani - 16 vjeç, i dënuar nga Spartak Braho

25 Qershor, 21:00

 

Historia e dënimit të Gjergj Hanit për tentativë arratisje, edhe pse ishte minoren, vetëm 16 vjeç, nga gjykata ushtarake e Durresit e kryesuar nga Spartak Braho. Kujtimet e dhimbshme të tij në kaushin e Tiranës dhe në Burgun e Qaf Barit nën torturat e Ludovik Calit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha