Gjergj Hani, fëmija që donte t’i ikte diktaturës

19 Qershor, 19:51

 

Historia e pabesueshme e arratisjes së Gjergj Hanit , një 16-vjeçar që ëndërronte t'i ikte diktaturës, në kërkim të lirisë dhe demokracisë në maj të 1985, pak ditë pas vdekjes së diktatorit Enver Hoxha.

Programe të tjera

Shiko të gjitha