Hapja e dosjeve, Gentiana Sula në ‘Kontrast’: Përveç I.M dhe 5 politikanë të tjerë si të dyshuar për spiun! Kemi informuar Kuvendin

31 Tetor 2022, 22:26

Kryetarja e Autoritet të Dosjeve, Gentiana Sula tha në emisionin ‘Kontrast’ se i kanë çuar parlamentit një dokument sekret ku jepeshin emrat e 6 politikanëve të lartë të dyshuar si spiunë. Ashtu si edhe në rastin e I. M, edhe emrat e 5 politikanëve janë çuar me iniciale.

    Programe të tjera

      Nuk u gjeten video për këtë program!

    Shiko të gjitha