Insitucioni financiar NOA, në mbështetje të bizneseve dhe fermerëve

9 Korrik 2018, 08:48

I ftuar në Rreze Dielli në Report TV Elvis Çaushi, Dr. i Dep. të zhvillimit të biznesit në NOA

Programe të tjera

Shiko të gjitha