Kongresi i PS, Evis Kushi: I gjithë sekretariati do të votohet! Kryeministri do vijojë me turin e Asamblesë së zgjeruar në të gjitha qarqet

6 Nëntor 2023, 19:53

Duke folur për Kongresin e PS i cili është shtyrë për t’u mbajtur në dhjetor, me qëllim që fokusi aktual të jetë tek buxheti, deputetja Evis Kushi tha se i gjithë sekretariati i partisë do të votëbesohet si dhe do të miratohet platforma e re që po prezantohet nga kryeministri Edi Rama gjatë tureve të tij në qytete të ndryshme.