Kontrast -Droga vret si armë apo është dhe arma që vret? (18 shtator 2023)

18 Shtator, 22:34

Ish-ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj thotë se megaoperacioni ‘Tempulli’ ka goditur hallkën e fundit të zinxhirit të drogës dhe se personat e arrestuar zëvendësohen menjëherë

    Programe të tjera

      Nuk u gjeten video për këtë program!

    Shiko të gjitha