Kujdesi për dhëmbët dhe llojet e furçave, të ftuar stomatologët Gjergji Dilo dhe Erinda Biba

5 Shkurt, 12:39

Të ftuar në “Rreze Dielli” stomatologët Gjergji Dilo dhe Erinda Biba kanë folur për gabimet në larjen e dhëmbëve. Ndër gabimet më të shpeshta që bëjmë është pikërisht koha që I dedikojmë larjes së tyre. Ata thonë se duhen mesatarisht 24 sekonda për të pastruar një dhëmb me furcë elektrike, ndërkohë që gati 30 sekonda për të pastruar dhëmbët kur përorim një furçë manuale. Stomatologia Erinda Biba demonstroi në studio se si është mënyra e duhur e larjes së dhëmbëve

Programe të tjera

Shiko të gjitha