LIFEGUARD ALBANIA, të trajnohesh për të shpëtuar jetë njerëzish

8 Qershor 2018, 12:57

Emisioni Rreze Dielli i Report TV me djemtë dhe vajzat e LIFEGUARD ALBANIA të cilët po bëjnë përgatitjet për sezonin turistik për të shpëtuar jetët e pushuesve që rrezikohen nga mbytja në plazh

Programe të tjera

Shiko të gjitha