Luan Ahmetaj, degradimi i tokës bujqësore

28 Qershor 2020, 21:27

Eksperti i mjedisit Luan Ahmetaj analizon fenomenin e degradimit tokave në masën deri në 30 përqind, me tendencë alarmante rritjen në 70 përqind deri në vitin 2030. Shqipëria, si nënshkruese e konventave ndërkombëtare mbi ruajtjen dhe administrimin e tokave dhe vendimet e qeverisë në mbrojtje të tyre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha