Luan Ahmetaj, një projekt për rehabilitimin e pyjeve

28 Qershor, 21:24

Pas analizës mbi degradimin e tokave bujqësore, eksperti i mjedisit paraqet një projekt për rehabilitimin e 4 hektarë pyjeve të masakruara, projekt sipas kërkesave bashkëkohore, i aksesueshëm për banorët e komunitetit vendas dhe turistët që frekjuentojnë qytetin turistik të Krujës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha