Maria Doda, veshjet mirditore 100 vjeçare

5 Korrik, 16:33

Krijimi në Qendrën Artizanale "Mirdita" i një minimuzeu të vogël, ku janë ekspozuar veshjet e vjetra 100 vjecare dhe ruajtja e tyre si pjesë e trashëgimisë kulturore të zonës së Mirditës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha