Mazniku në ‘Kontrast’: 1028 leje për periudhën 2016-2021! 991 subjekte fituese jo ‘një grusht njerëzish’! Vetëm 20 ndërtesa në Tiranë janë mbi 12 kate

23 Janar, 20:46

1028 leje në periudhën 2016-2021 dhe fitues janë 991 subjekte zhvilluese dhe këto shifra për nënkryetarin e Bashkisë, Arbër Mazniku janë tregues se Bashkia e Tiranës nuk i ka përqendruar lejet te një grusht njerëzisht.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha