Në Bizë

18 Nëntor 2019, 14:03

Do të shtegtojmë në Malësinë e Tiranës, në Shengjergj dhe në Rafshnaltë e Bizës. Nga qendra e Tiranës, e deri ne qendren e Komunes Malore të Shengjergjit janë vetëm 33 km rrugë e asfaltuar bukur, për tu ngjitur nga kuota 110m e Tiranes deri ne Kuoten 710 m te Komunes se Shengjergjit. Dhe pastaj jane edhe 13 km rruge makine e pa asfaltuar per te dale ne kullotat alpine te rrethit te Tiranes ne Bize. Ne vjeshte, shetitja ne malesine e Tiranes eshte mbreselenese, veçanerisht ne pyjet e geshtenjave te Shengjergjit. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera