Në Syrin e Kaltër dhe Batllat

18 Nëntor 2019, 14:06

Ketë rradhe shtegtari yne, i ftuar nga Federata e Zhytjes Nënujore Shqiptare, shkon për të eksploruar Syrin e Kalter, Stiksin e lashtë dhe bátllat e Durrësit. Në këto të fundit për ti dhënë përgjigje pyetjes: a janë bátllat e Currilave në Durres, rrënoja të portit të Durrësit të lashtë, të permbytur nga deti? Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera