Në malet e Shqipërisë, me hap e vrap

25 Nëntor 2019, 10:22

Këte vjeshtë në Shqipëri erdhi një trupe televizive për të dëshmuar e propaganduar në botë, sportin e shtegtimit dhe vrapimit edhe në Malet e Shqipërisë. Shtegtari ynë, u bë pjesë e kësaj trupe dhe tregon punën e tyre gjatë vrapimeve në Natyrën dhe Kulturën e Shqipërisë.

Programe të tjera