Te Rruga e Dibrës

24 Shkurt 2020, 09:09

Udhëtim nga Tirana në Burrel përgjatë rrugës së vjetër të Dibrës, pranë dhe në vend të së cilës, sot po ndërtohet rruga e re, Rruga e quajtur e Arbërit. Shtegtari ynë përshkon dhe tregon në ditë dimri, natyrën e bukur si edhe kushtet e vështira të deritanishme të transportit aty. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera