Te Mali i Krujës

17 Dhjetor 2019, 09:22

Ne Malin e Krujes, shtegtari ynë shtegëton shpesh. Kete rradhe ai viziton monumentet e Kultures dhe te Natyres të Malit, Kështjellë natyrore e mbijeteses te shqiotareve. Në monumentet e kultures eshte Shtegu i Lashte i Malit dhe Vendi i Shenjte i Bektashinjve. Ne monumentet e Natyres janë shkembejte gelqeror te vargmalit Kruje Dajt. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera