Në kurorat e malësisë së Tiranës

13 Janar, 09:16

Në ditët festive të vitit të ri, shtegtari ynë nuk ndalet së shtegtuari në Natyrën dhe Kulturën e Shqipërisë. Ai shëtit me miq të tij përreth Tiranës, me biçikletë, dhe në këmbë, në Malësinë e Tiranës, buzë lumit të Tiranës dhe në kodrat e Kurorës të Tiranës. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera