Tirana në kohën e Koronavirusit

23 Mars, 09:50

Në ditët e para të udhëzimit shtetëror mbi masat për frenimin e përhapjes të pandemisë COVID-19 në Shqipëri, Shtegtari ynë, përshkon rrugv të Tiranës dhe dëshmon mirëkuptimin dhe disiplinën qytetare për zbatimin e Udhëzimit qeveritar. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera