Në Kelmend te Bjeshkët e Dobkut

20 Janar, 08:35

Shtegtari yne, me tre miq te tij, te shtegtimeve ne Natyren dhe Kulturen e Shqiperise, shtegtojne per ne Kelmend. Shkojne atje ne kete janar me klime pranverore te vitit 2020, per te deshmuar per sa flitet ne bote per ndryshime klimatike. Ata ngjiten në bjeshket e Lepushes ne kembe, me ski edhe raketa bore. Le te ndjekim shtegtimin e tyre mes natyres dhe njerezve fisnike te Alpeve te Shqiperise. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera