Në Bjeshkën e Berishdollit të Lëpushës në Kelmend

27 Janar, 09:08

Edhe kete rradhe, ne nje dite shume te bukur janari, me qiell blu dhe pa asnje re, shtegtari yne shtegton me miq te tij , ne bjeshken e Berishdóllit të Lëpushes ne Kelmend. Ata ngjiten ne majen e bukur, per te fotografuar pamjen e mrekullueshme perendimore te majave shkembire te Bjeshkeve te Namuna. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera