Në luadhet e Murrizit

10 Shkurt 2020, 08:41

Malësi e Tiranës eshte drejtimi i shtegtarit tone. Saktë, shtegtim ne Lëndinat dhe kullotat e fshatit Baststar Murriz, fshat 28 km ne veri lindje te Tiranes, ne luginën e Shën Palit, ne rreze te shpatit veriperendimor te Masivit te Malit me Gropa, aty ku punohet per hapjen e tuneleve te Rruges te Re të Dibrës - sot e quajtur Rruga e Arbërit. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera