Të dhëna mbi tërmetet

3 Shkurt 2020, 09:13

Kete rradhe, shtegtari yne ne Natyren dhe Kulturen e Shqiperise, duke marre shkas nga lekundjet e forta sizmike ne buzedetin Adriatik te Shqiperise, ben nje shpjegim te thjeshte mbi dinamiken e tokes, termetin, duke u bazuar ne njohurit qe marrin nxenesit shqiptar te vitit te pare te shkolles se mesme te pergjitheshme, ne lenden “Shkenca e Tokes”. Emisionin "Shtegtim" me moderator Ilir Matin mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 15:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera