Ngjyra dhe muzikë, magjia e Colour Day Festival në sheshin 'Nënë Tereza'

Emisioni Rreze Dielli i Report TV ndjek nga afër Colour Day Festival në Tiranë

Programe të tjera

Shiko të gjitha