Nuk ka paqe për paratë, sherri 'fsheh' buxhetin (16 nëntor 2023)

16 Nëntor 2023, 20:48

Deputeti Dashnor Sula ka qenë i ftuar sot në “Kontrast” me gazetarin Denis Minga në Report TV për të diskutuar mbi situatën politike në vend, të krijuar pas kaosit të opozitës e cila ka bojkotuar seancat e komisioneve parlamentare dhe ka bllokuar seancat plenare në Kuvend.