Opozita që do shkojë në zgjedhje, i ftuar Arian Galdini

25 Mars, 10:43

I ftuar në Emisionin 45 Minuta në Report TV Arian Galdini, kryetar i partisë Liri, Demokraci dhe Etikë (LDE)

Programe të tjera