Pa Gjurme- ‘Prishte paratë, i fola ashpër’/ Zhd*kja e të riut, flet i ati: Bllokoi nënë e babë

16 Maj, 20:06

Enea Renjollari prej 10 ditësh ka shkëputur çdo kontakt me familjarët e tij duke u bërë bllok. Sipas babait I riu emigroi drejt Gjermanisë 5 muaj më parë ndërsa shpesh debatonin me njëri-tjetrin për shkak se 30-vjeçari shpenzonte paratë. Kontaktin e fundit Enea e ka patur më datë 6 maj të këtij viti dhe më pas është shkëputur çdo telefonatë.