Pa Gjurme-I zhduket mbesa para 2 javësh, tezja alarmon live: E rrëmbyen 2 persona, po e shfrytëzojnë (23/04/2024)

23 Prill, 19:23

Mustafa Latja rezulton i humbur për familjen që prej vitit 2005. Pas 19 vitesh familjarët ende nuk kanë një informacion për fatin e 42-vjeçarit. Musrafa Latja që prej moshës 10-vjeçare ikte dhe vinte nga shtëpia, ndërsa i pëlqente të bënte një jetë të pavarur. Adilja, e ëma është nënë e dy fëmijëve