Pa Gjurme-‘Më dëboi nga shtëpia se donte punonjësen e tij’/Përballet gruaja me ish-burrin biznesmen (22/4/2024)

22 Prill, 19:00

Që në fillim të martesës u përball me tradhtinë e të shoqit, 40-vjeçarja me vendbanim në Tiranë kërkon ta denoncojë live ndërsa rrëfimi i saj shkon përtej normales. Ishte viti 2009 kur një 25 vjeçare asokohe u njoh me një djalë një vit më të madh se ajo, nëpërmjet motrës së saj pasi këta të fundit punonin bashkë në të njëjtin ambjent. Të dy vendosën që dashurinë ta kurorëzonin në martesë ndërsa 3 muaj më pas, asaj i vjen një telefonatë ku gjithë atë lumturi do ta kthente përmbys. Një vajzë e telefonon duke i treguar se partneri i saj ishte në një lidhje dashurie edhe me të njëkohësisht.E tronditur 25-vjeçarja u kthye në familjen e saj, ku qëndroi për disa kohë, por për shkak të fjalëve të tyre të cilët i thonin ta falte ajo ashtu bëri dhe u rikthye sërish tek ai. Më pas e reja mbetet shtatzënë me vajzën dhe sërish ndodhi e njëjta gjë, një tjetër vajzë e telefonoi ndërsa i tregoi lidhjen që kishte me babain e vajzës që pritej të vinte në jetë, ndërsa ky i fundit ishte prezantuar si beqar.