Pa Gjurme-Veprime jo të hijshme para fëmijëve, vjehrra:Nusja hynte online me burra,e pashë që bënte… (21 maj 2024)

21 Maj, 20:35

Nëna braktisi 3 fëmijët dhe u largua… fati i të miturve në institucion. Është kjo historia që do të vijë e rrëfyer nga gjyshja e tyre, Sofie Sote e cila kërkon t’i kthejë nipat dhe mbesën në familje. Nënë e dy djemve me aftësi të kufizuar, ajo bashkë me të shoqin vendosën që fëmijët t’i martojnë.