Pa Gjurme-Zhdukja e shqiptarit në Bari/Motra: I kishte refuzuar policisë të kthehej në shtëpi (25 prill 2024)

25 Prill, 18:58

Në datën 8 Prill 39-vjeçari do të kthehej në Shqipëri. Ai kishte shkuar në Bari për të marrë tragetin, mirëpo aty kishte refuzuar që të hipte. Me vete ka pasur pasaportën dhe telefonin, Telefoni që prej datës 8 Prill rezulton i fikur. Familja ka shkuar të bëj një denoncim në policinë italiane dhe në datën 18 prill e kanë lokalizuar po në portin e Barit. Eltoni rezufoji të fliste me familjarët dhe të kthehej në Shqipëri. Ka pasur porbleme të shëndetit mendor dhe kurohej njëkohësisht në shtetin Italian.