Pastrimi i Shqipërisë për sezonin turistik, e ftuar Ornela Çuçi

26 Prill 2018, 22:50

Në emisionin e “45 minuta” me Denis Mingën në Report Tv, ka qene ftuar zëvendësministrja e Turizmit, Ornela Çuçi. Ajo ka folur rreth mjedisit, si një prioritet i të gjithë njerëzëve. Zëvendësministrja ka folur për mbetjet urbane, për depozitimin e tyre dhe për ndarjet e derdhjeve urbane në 12 qarqe. Gjithashtu Çuçi ka theksuar edhe plazhet më të ndotura dhe plazhet në të cilët mund të lahemi të qetë në këtë sezon vere. Zëvendësministrja e Turizmit ka theksuar gjithashtu edhe penalizmin për makinat e vjetra, dhe ndalimin e importit të tyre në Shqipëri, ato që janë më të vjetra se e vitit 2009.

Programe të tjera

Shiko të gjitha