Përplasja mes demokratëve dhe komunistëve, kush ka të drejtë ?

E ftuar në Emisionin Rreze Dielli gaztarja e Report TV Esiona Konomi e cila po raportonte nga Varrezat e Dëshmorëve në momentet kur ndodhi përplasja

Programe të tjera

Shiko të gjitha