Përse Kina është vatër virusi? Ambientalisti Sazan Guri: Kina ka probleme të mëdha me....

7 Korrik, 11:42

Disa viruse te reja duket se po i kanosen sërish njerëzimit, duke rritur edhe më shumë frikën në popullatë. Mirëpo akoma nuk dihet vërtetësia e tyre. Për të folur më shumë në lidhje me virusin aktual të cilin po vuan pothuajse e gjithë bota, por edhe lajmet që po qarkullojnë për viruset e reja ishte I ftuar ambientalisti Sazan Guri.

Vendi ku po krijohen këto viruse është Kina dhe për këtë Sazan Guri jep këtë shpjegim:

‘’ Kina ka popullsi më të madhe, ka probleme të mëdha shumica e qyteteve të Ëhuan-it ka probleme të mëdha me lagështinë, me ndotjen e mjedisit, me rrjetin 5G….Marrëdhënia kafshë njëri në këto dy milionë vite që ka jetuar me kafshët , ka fjetur dhe me kafshët, prandaj virusi nuk kapi fshatarin por qyetarin urban , kapi Neë Yorkun me 150 të papastruar ndonjëherë underground metrotë, kapi Londrën me metrotë, kapi Lombardinë, Milanon, që në 2002 bërtisnin ku do shkoni me këtë ndotje….Pra njeriu me gabimet që ka bërë me konservantët që merr, me antigripët që ka përdorur antrigripe në muajin shtator-tetor mosha e tretë Italiane, shkonin dhe bënin anti gripe. Kur vjen ky virusi tani ky bën crash njësoj si në kompjuter që të kesh dy antiviruse, një antivirus do mbash, po vure virusin e dytë jep tjetër ligje. Virusi është gjë reale që u hiperbolizua në një ireale të madhe, për një qëllim tjetër të caktuar’’ shprehet ai. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha