Presidentet e Werner Schawab ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental

10 Maj 2018, 09:39

Të ftuar në Rreze Dielli në Report TV aktorja Adriana Tolka dhe asistent regjizori Endri Çela 

Programe të tjera

Shiko të gjitha