Propozimi i Mediut për zgjidhjen e krizës brenda opozitës: Të krijohet ‘federata opozitare’ me në krye një grup deputetësh dhe të krijojmë kontakte me ndërkombëtarët

13 Nëntor 2023, 21:39

Deputeti dhe kryetari i partisë Republikane, Fatmir Mediu ka hedhur tezën e krijimit të një ‘federate opozitare’ ku të përfshihen të gjitha partitë politike të opozitës në vend. I ftuar në studion e Kontrast me gazetarin Denis Minga në Repot TV, duke folur për një alternativë të mundshme për të zgjidhur krizën e opozitës, Mediu tha se kjo ‘federatë opozitare’ duhet të kryesohet nga një grup deputetësh të cilët gëzojnë mirëbesimin e të gjithëve.