Radiografia e zgjedhjeve në sytë e 'deputetit të popullit' (24 maj 2023)

24 Maj 2023, 16:57

Rritja e pagave për institucionet do të jenë në fokus të diskutimeve në seancën plenare të ditës së nesërme. Deputeti i PS, Erion Braçe thotë se duhet lënë jashtë diskutimeve politika dhe të gjithë të fokusohen te llogaritë.