Receta e ditës - Melçi viçi me verë të bardhë, tortilla me patate dhe sallatë me avokado, e ftuar Lamar Al-koismi / Pjesa e dytë

21 Maj 2018, 08:15

Melçi viçi me verë të bardhë, tortilla me patate dhe sallatë me avokado, zonja Tefta dhe këngëtarja marokiene Lamar Al-koismi sjellin recetën e ditës në Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha