Receta e ditës - Peshk me gjalp të aromatizuar dhe pule me klitharaqe / Pjesa e dytë

18 Maj 2018, 09:39

Peshk me gjalp të aromatizuar dhe pule me klitharaqe, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha