Resmi Petritaj, kopshti në taracën e pallatit

19 Nëntor 2018, 07:15 | Përditesimi i fundit: 2018-11-26 07:14:17

Në taracën e një pallati pranë Shkollës së Baletit në Tiranë ku Resmi Petritaj ka krijuar një hapësirë të gjelbër me pemë frutore dhe lule

Programe të tjera

Shiko të gjitha