Rita Ora viziton 'Shtëpinë e Ngjyrave' në Tiranë: E nderuar që jam këtu! Veliaj: Inkurajim për të gjithë ata që u shërbejnë fëmijëve në nevojë

5 Shtator, 16:20

Rita Ora, ylli i muzikës që jeton në Mbretërinë e Bashkuar, e lindur në Kosovë, dhe Ambasadore e UNICEF UK, vizitoi sot “Shtëpinë e Ngjyrave”, qendrën komunitare në Tiranë, që ofron të gjithë gamën e shërbimeve për fëmijët dhe familjet e tyre,

Kategori të tjera