Rritja e fëmijëve, më mirë gjyshe, dado apo në kopësht?

28 Nëntor 2018, 15:32

Një prej dilemave të shumta të prindërve është edhe përzgjedhja e metodës se si duhet të rrisin fëmijët e tyre , me gjyshe, dado apo në kopësht. Edlina Losha Bano, drejtoreshë e kopshtit "Princi i lumtur", si dhe Natasha Mio, gjyshe e 3 nipërve e mbesave na treguan eksperiencat e tyre mbi përzgjedhjene këtyre mënyrave.

Programe të tjera

Shiko të gjitha