Shën Valentini/ Magjia e 54 viteve të dashurisë së Bukuries dhe Xhevitit

14 Shkurt 2019, 16:21

Ngjyrat e kuqe, zemrat, kanë zbukuruar kryeqytetin këtë Shën Valentin, por ne kemi vendosur tj’u tregojmë një tjetër histori dashuri nga ato që I kanë mbizotëruar kohës. Për këtë jemi zhvendosur shumë afër Tiranës për të parë nga afër magjinë e dashurisë të Bukurie dhe Xhevit Duzhës.Për të rinjtë e sotëm që njohjet dhe dashuria vijnë shpesh nga rrjetet sociale mund të duket e çuditshme që para viteve 90 ishte një lajmës apo një shkues ai që krijonte një çift duke menduar se djali me vajzën mund të shkonin shumë mirë me njëri tjetërn. Ishte viti 1964 kur Bukuria dhe Xheviti u panë për herë të parë në festën e 18 Gushtit në Gramsh, qytet nga i cili vijnë. Pas kësaj date atë janë takuar vetëm në ditën e martesës, për të vazhduar më pas 54 vite martesë së bashku me njëri tjetrin.

Jemi parë në 18 gusht, në një festë që bëhej në rrethin tonë. Pas asaj kohe për tu takuar me njëri tjetrin jo, por vetëm shikoheshim në largësi, megjithatë zemra e ndiente dashurinë . Në 18 korrik të 1965 jemi martuar.

Xhevit Duzha

Dita e martësës më është dukur shumë e bukur, se unë jam martuar edhe e vogël, 17 vjeçe. E veçantë është dita e martesës, por kur shkon në një  vend tjetër për herë të parë, mendon edhe se si do të të presin.

Bukurie Duzha

Programe të tjera

Shiko të gjitha