Shkëlqim Abazi, 52 vjet me shenjat e torturave në trup

16 Korrik, 21:40

 

Historia e dënimit të një adoleshenti, pse kishte kundërshtuar prishjen e kishave dhe xhamive e më tej inskenimi i Sigurimit për tentative arratisje, kur ne të vërtetë ai, vetëm 16 vjeç, kishte shkuar thjeshtë në plazh në Himarë me një shok. Shkëlqim Abazi rrëfen hetuesinë e tmerrshme në Shkodër, torturat e Shyqyri Çokut prej të cilit ka humbur një sy dhe një vesh, dhe ende sot mban fraktura të shumta në trup. Kalvari i burgut që nis nga kampi i punës së detyruar në Reps e më tej vijon në Spaç me histori të tjera terrori e dhune.

Programe të tjera

Shiko të gjitha