Shkëlqim Abazi: Spaçi varri i të gjallëve

23 Korrik 2020, 21:25

 

Dëshmia e Shkëlqim Abazit për vitet e dënimit në burgun e Spaçit, ku kaloi plot 3 vite në minierat e piritit, e ku pësoi edhe një aksident të tmerrshëm. Rrëfimet për daljen nga burgu, dhe provokimet e vazhdueshme, internimin dhe mbajtjen nën survejim deri në ditët e fundit të regjimit, moment kur ai nxitoi në kërkim të kohës së humbur për tu shkolluar nga e para e për të përqafuar një jetë të re, ku gjithësesi plagët e së shkuarës nuk do i fashiteshin kurrë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha